ROBIT OYJ        PÖRSSITIEDOTE         11.1.2023 KLO 16.00
                    

GLOBAALI MYYNTIJOHTAJA GEORGE APOSTOLOPOULOS SIIRTYY UUSIIN HAASTEISIIN

Robit Oyj:n globaali myyntijohtaja ja johtoryhmän jäsen George Apostolopoulos jättää tehtävänsä ja siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Apostolopoulos jatkaa tehtävässään kesään 2023 saakka. Apostolopouloksen seuraajan rekrytointi on aloitettu. Globaalien myyntialueiden myynti on ollut myös toimitusjohtaja Arto Halosen vastuulla, ja hän jatkaa tehtäväänsä vastaten edelleen puolesta alueen myynnistä.

George Apostolopoulos toimi globaalin myyntijohtajan tehtävässä vuoden 2020 loppupuolelta lähtien. Robit Oyj kiittää Apostolopoulosta hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa menestystä tulevissa tehtävissä.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Arto Halonen, toimitusjohtaja
+358 40 028 0717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on kaivos- ja rakennusmarkkinoiden korkealaatuisten kulutusosien maailmanluokan asiantuntija, joka auttaa sinua poraamaan pidemmälle ja nopeammin. Robit pyrkii maailman ykköseksi porauksen kulutusosissa. Korkealaatuiset Top Hammer-, Down the Hole- ja Geotechnical-tuotteet ja asiantuntevat palvelut tuovat asiakkaille säästöjä porauskustannuksissa. Yhtiöllä on omat myynti- ja palvelupisteet kahdeksassa maassa sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta se myy yli 100 maahan. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.robitgroup.com.