ROBIT OYJ        PÖRSSITIEDOTE         17.11.2022 KLO 14.15
                     
ROBIT OYJ: PERTTU AHO NIMITETTY VP DOWN THE HOLE -TEHTÄVÄÄN

Perttu Aho (s. 1968, B.B.A.) on nimitetty Robit Oyj:n Down the Hole -liiketoimintayksikön vetäjäksi ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi. Hän tulee toimimaan VP Down the Hole -nimikkeellä. Aho aloitti Robitilla vuonna 2020 ja on siitä lähtien johtanut menestyksekkäästi yhtiön Halco-brändiä. Aho aloittaa uudessa tehtävässään välittömästi.

Yhtiön nykyinen VP Down the Hole, Adam Baker on päättänyt jättää tehtävänsä DTH-liiketoimintayksikön vetäjänä ja johtoryhmän jäsenenä. Baker siirtyy uusiin haasteisiin yhtiön ulkopuolelle. Bakerin palvelussuhde yhtiössä päättyy 31.12.2022. Robit Oyj kiittää Bakeria hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa menestystä tulevissa tehtävissä.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Arto Halonen, toimitusjohtaja
+358 40 028 0717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on kaivos- ja rakennusmarkkinoiden korkealaatuisten kulutusosien maailmanluokan asiantuntija, joka auttaa sinua poraamaan pidemmälle ja nopeammin. Robit pyrkii maailman ykköseksi porauksen kulutusosissa. Korkealaatuiset Top Hammer-, Down the Hole- ja Geotechnical-tuotteet ja asiantuntevat palvelut tuovat asiakkaille säästöjä porauskustannuksissa. Yhtiöllä on omat myynti- ja palvelupisteet kahdeksassa maassa sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta se myy yli 100 maahan. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.robitgroup.com.