Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Maxpo -messuarvonnan voittaja

Järjestimme Maxpo-messuilla kilpailun, jossa arvioitiin DTH Prime DT 609,6/16 pilottiterän painoa. Lähimmäksi arvanneiden kesken arvoimme ravintolalahjakortin. Lähes 600 messukävijää osallistui kisaan, joista useampi arvasi tai tiesi täsmälleen oikean painon, 572,2 kg. Oikean vastauksen antaneiden kesken onnetar suosi tällä kertaa Jarmo Valkilaa, Pirkan Rakentajapalvelu...
Lue lisää >

Massiiviset Uppovasaraporaus- ja Top Hammer -katalogit on nyt julkaistu

Ne ovat valmiita! Kaikki Robitin tarjonta on nyt jaettu kahteen massiiviseen, mutta yksinkertaiseen katalogiin: Top Hammer -poraus ja Uppovasaraporaus.
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme