Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

MERKITSE KALENTERIIN – ROBIT OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄ 23.9.2021

Kasvuyhtiö, Robit Oyj:n pääomamarkkinapäivä 2021 analyytikoille, sijoittajille ja talousmedialle järjestetään 23.9.2021. Tilaisuudessa Robit Oyj:n johto kertoo ajankohtaista tietoa yhtiön arvonluonnista sijoittajatahoille osana kestävää kehitystä. Yhtiön johto avaa myös viimeisimpiä näkymiä alan markkinatrendeistä. Osallistujilla on tapahtumassa lisäksi mahdollisuus esittää kysymyksiä erillisen...
Lue lisää >

ROBIT OSTANUT PATENTOIDUN TUOTEKEKSINNÖN

Robit on viime vuosina vahvistanut ja kasvattanut asemaansa rakennusteollisuuden paalutus- ja tuentaliiketoiminnassa. Osana tätä kehitystä Robit on ostanut suomalaiselta paalutustuotteita valmistavalta Tri-Mach Oy:ltä tuotekeksinnön ja siihen liittyvät patentit. Tämä uutuustuote soveltuu erityisesti suurien paalujen poraamiseen ja asentamiseen. Nykytrendin mukaisesti paalujen...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme