PÄÄOMA­MARKKINA­PÄIVÄ 2021, 23. syyskuuta 2021

Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

ROBIT YHTEISTYÖHÖN HIIHTÄJÄ HILLA NIEMELÄN KANSSA

Robit on solminut sponsorointi- ja yhteistyösopimuksen 20-vuotiaan hiihtäjälupauksen Hilla Niemelän kanssa. Lempäälästä kotoisin oleva, nykyään Vuokatissa asuva ja harjoitteleva Hilla Niemelä on yksi Suomen hiihtopiirien nopeimmin nousevista nuorista lupauksista. Niemelä aloitti hiihtouransa Lempäälän Kisan riveissä, josta hänet myöhemmin napattiin vahvistamaan...
Lue lisää >

KUTSU ROBIT OYJ:N PÄÄOMAMARKKINAPÄIVÄÄN 23. SYYSKUUTA 2021

Kasvuyhtiö, Robit Oyj, kutsuu sijoittajat, analyytikot ja talousmedian edustajat yhtiön pääomamarkkinapäivään torstaina 23.9.2021 alkaen klo 10.00 ja päättyen noin klo 12.30. Tilaisuus järjestetään hybriditapahtumana samanaikaisesti verkossa ja paikan päällä. Fyysisenä tapahtumapaikkana on Wanha Satama (F-sali), Kanavakatu 5, 00160 Helsinki. Esiintyjät...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme