Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Tunnelin tuentaporaus

Forepoling – tunnelin tuentaporaus, on menetelmä tunnelin katon vahvistamiseen kun kallioperä on rikkonaista

Robit -konsernin uutiset

ROBIT OYJ:N VARSINAINEN YHTIÖKOKOUS 2023

Robit Oyj:n varsinainen yhtiökokous 2023 pidettiin keskivikkona 15. maaliskuuta Tampere-talossa. Paikalle oli kerääntynyt mukava määrä osakkeenomistajia.   "Oli hienoa tavata Robitin osakkeenomistajia ja keskustella ajankohtaisista asioista" iloitsee  toimitusjohtaja Arto Halonen.  Tutustu yhtiökokouksen päätöksiin
Lue lisää >

ROBIT UUDISTAA HALLITUSTAAN

Robitin yhtiökokous on 15.3.2023 päättänyt nimetä vuorineuvos Lasse Ahon hallituksen jäseneksi. Hänellä on 18 vuoden kokemus Olvi Oyj:n toimitusjohtajana, jona aikana Olvi Oyj on kasvanut erittäin voimakkaasti. Aho tuo Robitiin vahvaa osaamista kasvuyhtiön johtamiseen. Lisäksi hän tuo kuluttajaliiketoimen myynnin, markkinoinnin ja brändin...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme