Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Robitin sidosryhmälehti Bulletin nro 1/2022 on julkaistu

Robitin sidosryhmälehden uusin numero 1/2022 on julkaistu. Lehden aiheina mm. artikkeli ”Rototec vauhdittaa vihreää siirtymää” sekä ”Kehitystyötä kultakaivoksen uumenissa”. Voit lukea lehden täältä: Robit Bulletin sidosryhmälehti 1/2022
Lue lisää >

Arto Halonen aloittanut Robitin toimitusjohtajana

Tommi Lehtonen on siirtynyt uusiin haasteisiin, ja Lehtosen tilalle yrityksen hallitus on nimittänyt Arto Halosen 15.3.2022 alkaen. Halonen on aiemmin toiminut yrityksen talousjohtajana sekä operatiivisena johtajana. Hallituksen puheenjohtaja Harri Sjöholm kiittää Lehtosta yhteisistä vuosista ja Lehtosen merkittävästä panoksesta yrityksen menestyksessä....
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme