Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Tunnelin tuentaporaus

Forepoling – tunnelin tuentaporaus, on menetelmä tunnelin katon vahvistamiseen kun kallioperä on rikkonaista

Robit -konsernin uutiset

Robitin sidosryhmälehti Bulletin 1/2023 on nyt julkaistu

Robitin sidosryhmälehden uusin numero 1/2023 on julkaistu. Lehden aiheet käsittelevät mm. RobitSave -ohjelmaa, Robitin, DeltaCorpin ja Stevin Rockin yhteistyötä, sekä Robitin uusien asiantuntijoiden esittelyjä. Lue sidosryhmälehti täältä: Robit Bulletin 1/2023
Lue lisää >

ROBIT JA SOTREQ YHTEISTYÖHÖN BRASILIASSA

Robit Oyj ja Sotreq S.A. ovat allekirjoittaneet jälleenmyyjäsopimuksen. Sotreq tulee sopimuksen mukaan edustamaan Robitia ja sen tuotteita Brasiliassa. Robitin ja Sotreqin yhteistyö tukee osaltaan Robitin tavoitteita laajentaa yhtiön markkinapeittoa sekä vahvistaa sen jälleenmyyjäverkostoa. Brasilia, joka on Latinalaisen Amerikan johtava talousalue...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme