Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Tunnelin tuentaporaus

Forepoling – tunnelin tuentaporaus, on menetelmä tunnelin katon vahvistamiseen kun kallioperä on rikkonaista

Robit -konsernin uutiset

ROBIT JA VELJEKSET TOIVANEN OVAT ALLEKIRJOITTANEET PITKÄAIKAISEN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN

Robit Oyj ja Veljekset Toivanen Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen porakaluston toimittamisesta Sotkamo Silverin hopeakaivokselle Kainuuseen. Robit-porakaluston toimitukset aloitetaan ensimmäisen louhintaurakan käynnistyessä tammikuussa 2023. Veljekset Toivanen toimii Sotkamo Silverin hopeakaivoksen pääurakoitsijana 3 vuoden ja 2 optiovuoden sopimuksella. Robit toimittaa tuotteita...
Lue lisää >

Agnico Eagle Finland -kunniakirja

Agnico Eagle Finland myönsi 2.11.2022 Robit Finland Oy:lle “Parhaat toimittajamme 2021” -kunniakirjan. Olemme ylpeitä saadessamme tunnustusta asiakaslähtöisestä toiminnasta ja turvallisuustyöstä. Kunniakirjan vastaanottivat Robitilta Kimmo Kangas, Sales Manager Finland ja Mervi Kallioinen, Grinding & Drillmaster Service.
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme