Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Robit ProTALK – Kari Alenius, VP Finland

TOIMENKUVA JA VASTUUALUEET ROBITILLA Toimin Robitilla VP Finland -tehtävässä. Vastaan myynnin kasvattamisesta Suomessa ja Virossa kaikilla Robitin strategisilla markkinasegmenteillä: kaivosteollisuudessa, rakentamisessa, geotekniikassa sekä kaivonporauksessa. Tasokkaan ja ripeän palvelun kotimaan markkinoilla takaavat erittäin ammattitaitoiset ja omistautuneet tiimiläiset niin myynnin kuin asiakaspalvelunkin...
Lue lisää >

ROBIT JA AGNICO EAGLE OVAT ALLEKIRJOITTANEET PITKÄAIKAISEN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN

Robit ja Agnico Eagle ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen porakaluston toimittamisesta Kittilän kaivokselle. Toimitukset alkavat 1.5.2021. Robit on toimittanut Kittilän kaivokselle entuudestaan timanttinastakruunuja tuotantoporaukseen, joten yhtiö tuntee kaivoksen ja paikalliset olosuhteet. Tommi Lehtonen, toimitusjohtaja, Robit Oyj: ”Olemme iloisia voidessamme aloittaa tämän...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme