Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Robitin sidosryhmälehti Bulletin nro 2/2020 on julkaistu

Robitin sidosryhmälehden uusin numero on julkaistu. Lehden aiheina mm. artikkeli "Robit & BIA: voimakaksikko Länsi- ja Keski-Afrikkaan" sekä "Verkkosaaressa ennätysmäinen paalutusurakka". Voit lukea lehden täältä: Robit Bulletin sidosryhmälehti 2/2020.
Lue lisää >

ROBIT JA BIA OVAT ALLEKIRJOITTANEET EKSKLUSIIVISEN JÄLLEENMYYJÄSOPIMUKSEN

Robit Group ja BIA Group ovat allekirjoittaneet eksklusiivisen jälleenmyyjäsopimuksen. BIA tulee sopimuksen mukaisesti edustamaan Robitia ja sen tuotteita kaiken kaikkiaan 17 maassa Länsi- ja Keski-Afrikassa (Senegal, Mali, Burkina Faso, Kongon demokraattinen tasavalta (DRC), Sambia, Mauritania, Guinean tasavalta, Sierra Leone, Liberia,...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme