Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Robit mukana Geotekniikan Päivillä 4.11.2021

Suomen geoteknillinen yhdistys SGY järjestää perinteisen Geotekniikan päivän 4.11.2021 Lasipalatsin Bio Rexissä osoitteessa Mannerheimintie 22-24, 00100 Helsinki. Robit esittelee tilaisuudessa päivitettyä DTH Prime Generation 2 -paalutusterämallistoa, jonka muutokset ovat voittaneet asiakkaat puolelleen ympäri maailmaa. Samaa avarrinta voi käyttää standardi-, "Flow...
Lue lisää >

Esittelyssä ammattilaishiihtäjä Hilla Niemelä

Nimeni on Hilla Niemelä ja olen 20-vuotias maastohiihtäjä Lempäälästä. Viimeiset neljä vuotta olen kuitenkin nyt asunut Vuokatissa, jonne muutin päätettyäni tavoitella uraa kilpahiihdon parissa. Kävin täällä ensin Sotkamon Urheilulukion ja nyt valmistuttuani olen kokopäiväinen urheilija. Olen saanut mahdollisuuden olla osana...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme