Further. Faster.

Further. Faster. on Robitin uusi brändilupaus.

Se on rohkea kannanotto maailman laajimman porakalustovalikoiman sekä erinomaisen laadun ja palvelun puolesta kaikkialla maailmassa.

Katso traileri

Rullaa alas

Tuotteet

Robit keskittyy kulutusosiin - takaamme toimintaasi juuri oikeat työkalut, tiedon ja tuen.

Top Hammer -poraus

Tehokasta päältäiskevää porausta käytetään laajalti kaivostoiminnassa, rakentamisessa ja kivilouhinnassa.

Uppovasaraporaus

Tarkkaa DTH- eli uppovasaraporausta käytetään rakentamisessa, louhinnassa, lämpökaivo- ja öljynporauksessa, vesiporauksessa jne.

Putkitusterät

Porausreiän kotelointia käytetään laajalti kaikissa maaporauksen tärkeimmissä käyttökohteissa.

Kiertoporaus

Tehokasta kiertoporausta käytetään yleisesti rakentamisessa, kaivostoiminnassa, öljyteollisuudessa sekä vesi- ja lämpökaivoporauksessa.

RC-poraus

RC-porausta eli käänteishuuhtelua käytetään sekä poraamaan syvemmälle ja tehokkaammin, että laadukkaaseen näytteenottoon.

Digitaaliset palvelut

Digitaalisten palveluidemme avulla päältäiskevän- ja uppovasaraporauksen tarkkuus ja mahdollisuudet nousevat uudelle tasolle.

Robit -konsernin uutiset

Tervetuloa osastollemme B-351 Finnmateriaan Jyväskylän Paviljonkiin 21.-22.11.

Vuoden johtavat kaivosteollisuuden, metallinjalostuksen, kiviainesteollisuuden ja maarakentamisen erikoismessut tarjoavat uusimman tiedon, tekniikan ja innovaatiot. Tervetuloa kohtaamaan alan ammattilaiset näytteilleasettajina ja kävijöinä! Löydät meidät osastoltamme B-351 – Lämpimästi tervetuloa! Robit-tiimi
Lue lisää >

Robit mukana Geotekniikan Päivillä 1.11.2018

Suomen geoteknillinen yhdistys SGY järjestää perinteisen Geotekniikan päivän 1.11.2018 Dipolissa, Espoossa. Robit esittelee tilaisuudessa päivitettyä DTH Prime -paalutusterämallistoa, jonka muutokset ovat voittaneet asiakkaat puolelleen ympäri maailmaa. Suomessa DTH Prime -terät ovat parhaillaan vaativassa käytössä mm. Tampereen Kansiareenahankkeessa sekä Helsingin Jätkäsaaressa...
Lue lisää >

Käyttökohteet

Tämän me tiedämme

Robitilla keskitymme poraukseen – teräksen ja maaperän kohtaamiseen. Sen me osaamme parhaiten. Mitä teetkin – tunnelin porausta tai tuentaa, paalutusta, ankkurointia tai rakennustyötä – Robitin tuotteet on suunniteltu tuottamaan enemmän porattuja metrejä rahallasi. Joka kerta, päivästä toiseen. Maailmanlaajuisen verkostomme, asiantuntijoidemme tuen ja uraauurtavan sensoriteknologiamme avulla Robit on poraustoimintasi ytimessä.

Käyttökohteemme

Referenssimme