Taitava ja ammattitaitoinen henkilöstö kuuluu Robitin tärkeimpiin strategisiin kulmakiviin. Tavoitteenamme on toteuttaa kasvustrategiaamme menestyksekkäästi rekrytoimalla parhaita kansainvälisiä osaajia joukkoomme.

Korostamme aina ammatillista kehittymistä, työhyvinvointia ja -turvallisuutta. Myös kilpailukykyiset palkitsemisjärjestelmämme lisäävät Robitin houkuttelevuutta työnantajana.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä maailmanlaajuisesti. Haluamme kaikkien työntekijöidemme kokevan työnsä mielekkääksi. Siksi pyrimmekin varmistamaan, että kunkin työntekijän tehtävät ja tavoitteet ovat selkeitä ja yrityksen strategiaan linkittyviä. Niinpä kunkin tiimin jäsenen tavoitteet asetetaan ja käydään läpi vuosittain esimiehen kanssa. Viimeisimmän henkilöstökyselyn perusteella työntekijämme ovat tyytyväisiä niin yrityksen markkina- ja asiakaslähtöisyyteen kuin omiin työtehtäviinsä ja niiden johtamiseenkin.

Robit  on porakaluston kulutusosiin erikoistunut toimija selkeästi rajatulla liiketoiminta-alueella. Työllistämme tällä hetkellä maailmanlaajuisesti noin 270 henkeä. Yhtiöllä on 8 maassa omat myynti- ja palvelupisteet sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta yhtiö myy yli 100 maahan. Neljä tuotantoyksikköämme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Yhdistyneissä Kuningaskunnissa. Robit on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle kaupankäyntitunnuksella ROBIT.