Taitava ja ammattitaitoinen henkilöstö kuuluu Robitin tärkeimpiin strategisiin kulmakiviin. Tavoitteenamme on toteuttaa kasvustrategiaamme menestyksekkäästi rekrytoimalla parhaita kansainvälisiä osaajia joukkoomme.

Korostamme aina ammatillista kehittymistä, työhyvinvointia ja -turvallisuutta. Myös kilpailukykyiset palkitsemisjärjestelmämme lisäävät Robitin houkuttelevuutta työnantajana.

Tarjoamme haastavia ja mielenkiintoisia työtehtäviä maailmanlaajuisesti. Haluamme kaikkien työntekijöidemme kokevan työnsä mielekkääksi. Siksi pyrimmekin varmistamaan, että kunkin työntekijän tehtävät ja tavoitteet ovat selkeitä ja yrityksen strategiaan linkittyviä. Niinpä kunkin tiimin jäsenen tavoitteet asetetaan ja käydään läpi vuosittain esimiehen kanssa. Viimeisimmän henkilöstökyselyn perusteella työntekijämme ovat tyytyväisiä niin yrityksen markkina- ja asiakaslähtöisyyteen kuin omiin työtehtäviinsä ja niiden johtamiseenkin.

Robit porakaluston kulutusosiin erikoistunut toimija selkeästi rajatulla liiketoiminta-alueella. Työllistämme tällä hetkellä maailmanlaajuisesti 300 henkeä. Robitilla on 15 omaa myynti- ja huoltopistettä sekä aktiivinen myyntiverkosto 115 maassa. Kuusi tuotantoyksikköämme sijaitsevat Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa, Yhdistyneissä Kuningaskunnissa sekä Yhdysvalloissa. Robit on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle kaupankäyntitunnuksella ROBIT.