Lemminkäinen ja Robit Länsimetroa rakentamassa

21.6.2017

Esittely

Odotettu Länsimetro laajentaa Helsingin metroa Espooseen saakka. Lemminkäinen on vastussa Koivusaaren metroaseman rakentamisesta, mukaan lukien sisäänkäynnit ja kilometrin verran tunnelia. Kuten tavallista, Robit on mukana kuvassa.

Paljon maansiirtoa ja louhintaa sisältävä rakennushanke tapahtuu keskellä kaupunkiympäristöä. ”Sijainti on haastava, joten käytettävien laitteiden korkea laatu ja luotettavuus ovat ensiarvoisen tärkeitä”, sanoo Anniina Peisa, rakennuspäällikkö Lemminkäisellä. ”Toimittajillamme on merkittävä vaikutus hankkeidemme menestykseen”.

Lemminkäisen ja Robitin menestyksellinen yhteistyö on jatkunut viimeiset kymmenen vuotta, eikä tämä työmaa ole poikkeus. Asennus- ja poraustyökalut kaivamiseen ja seinien tukemiseen ponttipaaluilla ovat Robitin toimittamia. Omistautunut ja osaava palvelumme tukemana rakennustyöt ovat täydessä vauhdissa ja pysyneet aikataulussa.

Peisa on syystäkin tyytyväinen: “Robit on hyvin asiakasorientoitunut kumppani. Jos hankkeessa ilmenee ongelmia, Robit palvelee nopeasti ja ammattimaisesti. He tarkastavat tilanteen paikan päällä, jos tarve vaatii”.