Minna Turpeinen

Tulin Robitille 2005.

Aloitin metallityöntekijän hommat 1994 tekemällä esimerkiksi jousia. Tätä nykyä vietän suurimman osan työpäivästäni Robitilla uunin äärellä tarkastamalla nastoja ja suorittamalla siihen liittyviä mittauksia. Toimiessani vuoroesimiehenä varmistan, että vaaditut tuotteet valmistetaan ajallaan, ja vastaan työtilauksista. Lisäksi olen myös työntekijöiden työturvallisuusvastaava. Vuoroesimiehet ovat myös vastuussa tarvikkeiden vastaanottamisesta ja vuorojensa työjärjestelyistä. Heidän työllään on suuri vaikutus toimitusvarmuuteemme ja tuottavuuteemme.

Työni paras puoli on varmasti mukavat ja ahkerat työkaverit! Pidän itsenäisestä työskentelemisestä. Vaihtelevat työpäivät ovat myös iso bonus. Työni haastavin piirre on keksiä, miten saan kaikki tehdyksi aikomani hommat sullottua kahdeksan tunnin työvuoroon (nauraa).

Keväällä ja syksyllä vietän vapaa-aikaani sienestämällä ja marjastamalla. Myös kalastaminen on hauskaa, mutta sille ei nykyään tahdo riittää aikaa. Kun aikaa on, teen myös käsitöitä.