OCI: VAHVA KUMPPANI USA:N MARKKINOILLA

14.2.2024

OCI, LLC on vuodesta 1997 asti palvellut Yhdysvaltain porausalaa Pennsylvanian Brookvillessä sijaitsevasta päämajastaan käsin. Sen ydinliiketoimintaa on poratyökalujen ja -järjestelmien suunnittelu ja rakentaminen, myynti, vuokraus ja huolto sekä asiakkaiden konsultointi porausmenetelmien ja -materiaalien suhteen.

Osa OCI:n monipuolista myyntitarjoomaa ovat Down the Hole -vasarat ja iskunvaimentimet. Brittiläinen Bulroc oli jo 1970-luvulla johtavia DTH-vasaroiden valmistajia. Jim Rupert, yksi OCIn perustajista, oli mieltynyt Bulrocin vasaroihin jo 1980-luvun alkupuolelta. Niinpä kun OCI perustettiin 1990-luvulla, yhteistyö Bulrocin kanssa alkoi kuin luonnostaan.

Robit osti Bulrocin vuonna 2016, ja sama menestyksekäs kumppanuus jatkuu tänä päivänä OCI:n ja Robitin välillä. Robitin DTH-vasarat ja muun muassa paalutustyökalut ovat tärkeä osa OCI:n tuotevalikoimaa.

“Suunnittelemme ja valmistamme itse massatuotantona omia tuotteita, kuten mikropaaluputkia ja niihin liittyviä työkaluja. Tarjoomaamme kuuluu niskoja, erilaisia porausputkia, kelly-tankoja ja monenlaisia poraletkan osia ja tarvikkeita. Emme ole yhden tuotelinjan varassa; pystymme myös itse valmistamaan poraustyökaluja hyvinkin erikoistuneisiin tarpeisiin”, kertoo Dave Franklin, OCI:n Technical Sales and Project Manager.

OCI:n ja Robitin kumppanuus tulee jatkossakin palvelemaan porausalan tarpeita kautta Pohjois-Amerikan.

“Koemme, että meillä on vahva ja läheinen suhde Robitin kanssa, ja näköpiirissä on paljon uusia mahdollisuuksia lähitulevaisuudessa ja kauempanakin. Asiakkaamme ovat aina olleet tyytyväisiä Robitin työkaluihin ja saamaansa palveluun, jota voimme tiimityönä heille tarjota. Yhdessä tarjoamme täyden tuote- ja palvelupaletin”, Dave Franklin kiteyttää.

Kuva: OCI:n päämaja sijaitsee Pennsylvanian Brookvillessa.