Robit auttaa tekemään vuoden 2014 olympialaisista totta Sotšissa

9.5.2017

Esittely

Vuosien mittaan Robit Rocktools on ollut osallisena useissakin olympialaisten rakennushankkeissa ympäri maailmaa. Työ jatkuu nyt seuraavien talviolympialaisten parissa Sotšissa, jossa paikalliset urakoitsijat ovat oppineet luottamaan Robitin tuotteisiin kisapaikkoja yhdistävän tunneliverkoston kaivamisessa.

Vuoden 2014 talviolympialaiset järjestetään ensimmäistä kertaa Venäjällä, Sotšissa. Jotta eri kisapaikkojen väliset kuljetukset sujuisivat kitkattomasti, kaivetaan alueelle yhteensä 26-kilometrinen tunneliverkosto. Avaintekijä Sotšin valinnassa kisapaikaksi oli toimivan tie- ja rautatieverkoston luominen, ja Robitilla on siinä osuutensa.

Sotšin urakoitsijat hyödyntävät tunnelitöissään Robit RoX+ 88.9/8 Top Hammer -terää. Kyseessä on Robitin patentoima pilotti- ja rengasterän lukitusjärjestelmä, joka nopeuttaa töiden kulkua huomattavasti. “Huhu tuotteemme erinomaisuudesta levisi Sotšin työmaalla nopeasti, ja lopulta sen otti käyttöönsä yhteensä kuusi urakoitsijaa”, kertoo aluepäällikkö Oleg Ivanov Robit Rocktoolsilta.

”Yhteistyömme sujui mutkattomasti. Urakoitsijat arvostivat aktiivista ja teknistä asiantuntijapalveluamme. Pystyimme vastaamaan heidän toiveisiinsa kattavasti”, jatkaa Ivanov. Työt Sotšin tunneleissa on saatu jo lähes päätökseen. “Jatkossa toimitamme kisaympäristöön tarpeen mukaan HTG-teriämme”, hän lupaa.