7.11.2022 | ROBIT JA VELJEKSET TOIVANEN OVAT ALLEKIRJOITTANEET PITKÄAIKAISEN YHTEISTYÖSOPIMUKSEN

Robit Oyj ja Veljekset Toivanen Oy ovat allekirjoittaneet pitkäaikaisen yhteistyösopimuksen porakaluston toimittamisesta Sotkamo Silverin hopeakaivokselle Kainuuseen. Robit-porakaluston toimitukset aloitetaan ensimmäisen louhintaurakan käynnistyessä tammikuussa 2023. Veljekset Toivanen toimii Sotkamo Silverin hopeakaivoksen pääurakoitsijana 3 vuoden ja 2 optiovuoden sopimuksella. Robit toimittaa tuotteita myös Endominesin Pampalon kultakaivoksen avolouhoksen avaukseen Ilomantsissa.

Arto Halonen, toimitusjohtaja, Robit: ”Olemme erittäin tyytyväisiä päästessämme rakentamaan pitkäaikaista yhteistyötä Veljekset Toivasen kanssa. Sopimus vahvistaa Robitin asemaa johtavana porakaluston toimittajana Suomessa.”

Ari Keskitalo, kaivostoimintojen päällikkö, Veljekset Toivanen: “Robitin kanssa tehty aiempi yhteistyö on sujunut erinomaisesti, jolle sopimus Sotkamo Silverin porakalustosta oli luonnollinen jatkumo. Lisäksi yrityksemme arvoihin kuuluu paikallisuus, joten Robit kotimaisena toimijana oli helppo valinta.”

Veljekset Toivanen on jo vuodesta 1983 saakka toiminut luotettavana ja innovatiivisena kaivos-, infra- ja teollisuuspalvelujen tarjoajana. Yhtiö palvelee asiakkaitaan muun muassa tuotannon tukena maanalaisissa kaivoksissa sekä avolouhoksilla. Lisätietoja osoitteessa www.toivanengroup.com.

Robit on kaivos- ja rakennusmarkkinoiden kulutusosien asiantuntija. Korkealaatuiset Top Hammer-, Down the Hole- ja Geotechnical-tuotteet ja asiantuntevat palvelut tuovat asiakkaille säästöjä porauskustannuksissa. Yhtiöllä on omat myynti- ja palvelupisteet kahdeksassa maassa sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta se myy yli 100 maahan. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.robitgroup.com.

Kuva vasemmalta: Kimmo Kangas, Sales Manager Finland, Robit ja Ari Keskitalo, kaivostoimintojen päällikkö, Veljekset Toivanen

Lisätietoja:

Arto Halonen
toimitusjohtaja, Robit Oyj, arto.halonen@robitgroup.com

Ari Keskitalo
kaivostoimintojen päällikkö, Veljekset Toivanen Oy, ari.keskitalo@veljeksettoivanen.fi