11.2.2020 | ROBIT KESÄTYÖT 2020

Miltä kuulostaisi työskennellä tänä kesänä monipuolisissa tuotannon tai toimiston työtehtävissä osana kansainvälistä yritystä?

 

Robit etsii nyt tiimiinsä vahvistuksia kesäksi 2020 – hae mukaan!

 

Haemme vähintään 18-vuotiaita, reippaita ja oma-aloitteisia työntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen Lempäälän pääkonttorillemme aivan Tampereen kupeeseen. Tehtäviä on tarjolla tehtaan puolella tuotannossa sekä toimistossa.

Tuotannon työtehtävät ovat kallioporanterien ja maaporaustuotteiden valmistuksessa ja pakkaamossa. Mahdollinen aiempi CNC-työstökoneen käyttökokemus ja ymmärrys katsotaan eduksi. Pakkaamon tehtävät vaativat trukinajotaitoa, joten trukkikortti on täällä välttämätön. Myös aikaisempi kokemus keräily- ja lähetystoiminnoista katsotaan eduksi.

Toimistotehtävien paikat ovat tuotannonsuunnittelussa ja asiakaspalvelussa. Tuotannonsuunnittelijan työtehtävät liittyvät monipuolisesti ostoihin ja tilausten käsittelyyn. Asiakaspalvelussa hoidat mm. tilausten vastaanottoa, kirjaamista toiminnanohjausjärjestelmään sekä tilausten toimitusta ja laskutusta. Hyvät IT-taidot ja sujuva englannin kielen osaaminen ovat toimistotehtävissä välttämättömiä. Asiakaspalvelun tehtävien toivottu kesto on toukokuusta elokuun loppuun, mutta aloitus ja lopetus ovat sovittavissa kaikissa tehtävissä joustavasti.

Mikäli olet kiinnostunut kesätöistä Robitilla, lähetäthän hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta. Mainitse hakemuksessasi oletko kiinnostunut ensisijaisesti tuotanto- vai toimistotehtävistä.

Hakuaika kesätöihin päättyy 29.2.2020.

Lisätietoja tehtävistä voit kysellä seuraavasti:

Asiakaspalvelutehtävät: Kati Kulma-Bremer, Customer Service Manager

Sähköpostilla kati.kulma-bremer@robitgroup.com tai puhelimitse +358 40 350 9833 19.2. klo 10-15 ja 26.2. klo 12-16

Tuotanto & tuotannonsuunnittelu: Jorma Pyykkö, Production Manager

Sähköpostilla jorma.pyykko@robitgroup.com tai puhelimitse +358 400 967477