25.9.2020 | UNELMIEN TYÖPÄIVÄ TULEE TAAS 2.10.2020!

Yksi elämä -verkoston Unelmien työpäivä haastaa jälleen kaikki työyhteisöt parantamaan työelämää 2.10. 2020 – niin työpaikoilla kuin etätyössä kotona.

Unelmien työpäivä on valtakunnallinen työhyvinvoinnin edistämiseen keskittyvä tapahtumapäivä. Tavoitteena on, että Unelmien työpäivänä Suomi täyttyy hyvinvoinnistaan huolehtivista työyhteisöistä, jotka päivän aikana hyvässä hengessä kehittävät omaa arkeaan niin, että yhä useampi meistä voisi paremmin.

Työhyvinvointia voidaan lisätä pienilläkin teoilla ja juuri nämä teot Unelmien työpäivänä halutaan nostaa esiin. Mitä useampi työyhteisö innostuu ja aktivoituu kehittämään omaa toimintaansa, sitä paremmaksi koko suomalainen työelämä muuttuu. Mikään työhyvinvointia edistävä teko tai idea ei ole liian pieni!

Myös me Robitilla olemme ottaneet haasteen vastaan. Me haluamme tietää, millainen olisi kunkin Robit-tiimiläisemme Unelmien työpäivä toimistolla tai etänä. Niinpä, Robit on haastanut jokaisen tiimiläisen, niin Suomessa kuin globaalistikin kertomaan, miltä hänen Unelmien työpäivänsä näyttäisi. Ja mikä tärkeintä, haluamme kokea Unelmien työpäivän! Siispä, Robit on tehnyt lupauksen, että ideat viedään myös toteutuksen tasolle. Annetaan ääni tiimiläisillemme!

Tehdään unelmista totta – elämä ei ala vasta työpäivän jälkeen! 

Lisätietoa valtakunnallisesta haasteesta: Unelmien työpäivä