ROBIT OYJ        LEHDISTÖTIEDOTE        7.2.2024 KLO 12.00
                     
ROBIT JULKAISEE VUODEN 2023 TILINPÄÄTÖSTIEDOTTEEN 21.2.2024

Robit Oyj julkaisee vuoden 2023 tilinpäätöstiedotteen keskiviikkona 21.2.2024 noin klo 9.00. Tiedote on saatavilla julkistuksen jälkeen yhtiön verkkosivuilla: https://www.robitgroup.com/investor/taloudellinen-informaatio/.

Tiedotustilaisuus analyytikoille, sijoittajille ja medialle

Robit Oyj järjestää englanninkielisen tiedotustilaisuuden analyytikoille, sijoittajille ja medialle samana päivänä 21.2.2024 klo 13.00. Katsauksen esittelevät Robit Oyj:n toimitusjohtaja Arto Halonen ja talousjohtaja Ville Peltonen.

Esitystä voi seurata suorana webcast-lähetyksenä osoitteessa https://robit.videosync.fi/financial-statements-release-2023. Osallistujat voivat esittää lähetyksen aikana kysymyksiä videoalustan chat-toiminnon kautta. 

Tilaisuuteen voi halutessaan osallistua myös paikan päällä Sanomatalossa, osoitteessa Töölönlahdenkatu 2, Helsinki. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua viimeistään keskiviikkona 14.2.2024 klo 15.00 mennessä sähköpostitse osoitteeseen investors@robitgroup.com.

Webcast-lähetys tallennetaan. Videotallenne on saatavilla tiedotustilaisuuden jälkeen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa https://www.robitgroup.com/investor/taloudellinen-informaatio/.

Hiljainen kausi

Tilinpäätöstiedotteen julkistamista edeltävä hiljainen kausi on meneillään ja jatkuu katsauksen julkistukseen saakka.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Arto Halonen, toimitusjohtaja
+358 40 028 0717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on kaivos- ja rakennusmarkkinoiden korkealaatuisten kulutusosien maailmanluokan asiantuntija, joka auttaa sinua poraamaan pidemmälle ja nopeammin. Robit pyrkii maailman ykköseksi porauksen kulutusosissa. Korkealaatuiset Top Hammer-, Down the Hole- ja Geotechnical -tuotteet ja asiantuntevat palvelut tuovat asiakkaille säästöjä porauskustannuksissa. Yhtiöllä on omat myynti- ja palvelupisteet seitsemässä maassa sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta se myy yli 100 maahan. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.robitgroup.com.