ROBIT OYJ        PÖRSSITIEDOTE         11.5.2023 KLO 13.00
                     
VILLE ILJANKO NIMITETTY VP DISTRIBUTOR SALES -TEHTÄVÄÄN

Ville Iljanko (s. 1972, BBA) on nimitetty VP Distributor Sales -tehtävään ja yhtiön johtoryhmän jäseneksi. Hän aloittaa tehtävässään 1.6.2023.

Iljangon vastuulla on Robitin globaali jakelijamyynti. Hän tulee keskittymään jakelijaverkoston vahvistamiseen sekä kasvun vahdittamiseen jakelijamyynnin kautta.

Iljanko siirtyy Robitille Normetilta, jossa hän on toiminut vuodesta 2019 kansainvälisissä johtotehtävissä, joista viimeisimpänä Director, Commercial Management & Process Expertise -positiossa. Ennen siirtymistään Normetille, Iljanko toimi mm. Högforsin toimitusjohtajana 2016–2018 sekä useammissa johtotehtävissä Suomessa ja ulkomailla Outotecilla 2011–2016, Alteamsilla 2004–2011 sekä Outokummulla 1997–2003.

Iljangolla on yli 20 vuoden kokemus globaalien palvelutoimintojen ja kokonaisvaltaisten ratkaisujen johtamisesta ja kehittämisestä OEM-valmistuksessa sekä alihankintaliiketoiminnassa mm. kaivos- ja metalliteollisuudessa.

Toimitusjohtaja Arto Halonen kommentoi: ”Toivotan Villen lämpimästi tervetulleeksi Robitille. Villellä on laaja ja pitkäaikainen kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, ja hän tulee vahvistamaan entisestään Robitin globaalia myyntitoimintaa”.

ROBIT OYJ
Arto Halonen

Lisätietoja:
Robit Oyj
Arto Halonen, toimitusjohtaja
+358 40 028 0717
arto.halonen@robitgroup.com

Jakelu:
Nasdaq Helsinki Oy
Keskeiset tiedotusvälineet
www.robitgroup.com

Robit on kaivos- ja rakennusmarkkinoiden korkealaatuisten kulutusosien maailmanluokan asiantuntija, joka auttaa sinua poraamaan pidemmälle ja nopeammin. Robit pyrkii maailman ykköseksi porauksen kulutusosissa. Korkealaatuiset Top Hammer-, Down the Hole- ja Geotechnical-tuotteet ja asiantuntevat palvelut tuovat asiakkaille säästöjä porauskustannuksissa. Yhtiöllä on omat myynti- ja palvelupisteet seitsemässä maassa sekä aktiivinen jälleenmyyjäverkosto, jonka kautta se myy yli 100 maahan. Robitilla on tuotantoyksiköt Suomessa, Etelä-Koreassa, Australiassa ja Englannissa. Robitin osake noteerataan Nasdaq Helsinki Oy:ssä. Lisätietoja osoitteessa www.robitgroup.com.